Over Zorggroep Perspectief

WIE ZIJN WIJ

Zorggroep Perspectief is in 2012 gestart als kleinschalige zorgaanbieder in Assen. In 2018 zijn wij verhuisd naar het landgoed Oosterbroek in Eelde, waar drie van onze locaties zijn gevestigd. Hier bieden we diverse vormen van beschermd wonen. Ook in Assen hebben we een beschermd wonen locatie. 

Wij bieden ondersteuning aan (jong) volwassenen die door bijvoorbeeld psychische oorzaken, verslaving en/of een licht verstandelijke beperking problemen hebben om stabiel en zelfstandig te leven. Wij helpen mensen om meer grip te krijgen op hun dagelijks leven en zich zo beter staande te kunnen houden in de maatschappij. Ook bieden we veteranenzorg.

Bij Zorggroep Perspectief bieden wij verschillende vormen van ondersteuning aan. Wij kijken samen naar de best passende zorg. Deze begeleiding kunnen we geven op één van onze locaties voor beschermd wonen (24-uurs zorg), of we komen je thuis (ambulante zorg / thuiswonen plus). Ook als je een plek voor dagbesteding zoekt, helpen we je graag.

Op deze website is algemene informatie te vinden. Voor meer informatie nodigen we je uit om contact op te nemen: 0592 300249 of 06 52828976. 

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249