Ambulante begeleiding

Bij Zorggroep Perspectief bieden we ambulante begeleiding. De begeleider komt dan bij je thuis langs. Dat is handig voor als je wel zelfstandig wil (blijven) wonen, maar wat ondersteuning kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij het ordenen van de administratie, gesprekken met instanties en omgaan met geldzaken. We kunnen ook helpen bij het aanbrengen van structuur in de dag, het vergroten van sociale vaardigheden en het zoeken naar een passende daginvulling. We kijken naar wat je wil en naar wat je nodig hebt. Zo kunnen we samen toewerken naar het vergroten van de zelfstandigheid. Thuiswonen Plus is de meest uitgebreide vorm van deze begeleiding. Hierbij zijn we 24 uur per dag voor je bereikbaar en indien nodig snel aanwezig.

Bij Zorggroep Perspectief vinden we samenwerken heel belangrijk. Je hulpvragen en doelen worden beschreven in het begeleidingsplan dat we samen met jou opstellen. Dit plan bespreken we. Als je het met je plan eens bent, gaan we hiermee werken. Na een half jaar kijken we hoe het gaat met de doelen en punten die in je plan staan. Als het nodig is, passen we dingen aan. Dit alles om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij het behalen van je doelen. Zo werken we samen toe naar meer zelfstandigheid. 

Zorggroep Perspectief biedt ambulante ondersteuning aan in de gemeenten Noordenveld, Aa & Hunze, Tynaarlo, Assen, Midden-Drenthe, Midden-Groningen, Westerkwartier, Westerwolde, Leeuwarden en omstreken. Woon je in een andere gemeente? Neem contact op voor de mogelijkheden. We kunnen ambulante begeleiding bieden als je een WMO ZIN indicatie of PGB hebt.

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249