Het Vizier – Eelde

Het Vizier is gelegen op een landgoed in Eelde. De locatie ligt midden in een natuurgebied en is daarmee een perfecte woonplek voor cliënten die in een prikkelarme omgeving willen wonen. Het Vizier ligt op loopafstand van een bushalte waardoor je gemakkelijk gebruik kan maken van de busverbinding. Het centrum van Eelde heeft alle nodige voorzieningen.

Locatie Vizier is onderdeel van Thuisbasis Veteranen en is gelegen tegenover het hoofdgebouw. Op deze locatie is 24 uur per dag begeleiding op afroep aanwezig. De begeleiding gaat dagelijks meerdere malen langs op de locatie en biedt dagelijks begeleiding bij het koken van de gezamenlijke avondmaaltijd. In totaal is er ruimte voor 6 cliënten. Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen slaapkamer en de woonkamer, keuken, badkamer en toilet worden gedeeld. Het huis wordt door de cliënten en de begeleiding netjes en schoon gehouden. 

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249