Beschermd wonen

Wanneer het (tijdelijk) niet lukt om zelfstandig te wonen, kan je bij Zorggroep Perspectief terecht. Wij bieden beschermd wonen aan in Eelde (Hoog HullenHet Vizier en de Thuisbasis Veteranen) en in Assen (De Es). Hoe vaak de begeleiding aanwezig is en hoeveel ondersteuning er wordt geboden, wisselt per locatie. Tijdens een kennismakingsgesprek kan er met jou gekeken worden naar wat voor jou de best passende locatie is.

Je kunt bij ons komen wonen als je een WMO-indicatie hebt. Meer informatie over de verschillende locaties kan worden gevonden onder het kopje Zorglocaties op deze site. Natuurlijk mag je ook altijd bellen of mailen als je meer wilt weten. Zie daarvoor onze contactgegevens onderaan deze pagina, of kijk op de pagina contact.  

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249