De Es – Assen

De Es is gelegen in Assen. De locatie ligt midden in een woonwijk en is daarmee een perfecte woonplek voor cliënten die zelfredzaam zijn maar af en toe hulp nodig hebben. Wonen in De Es biedt cliënten de mogelijkheid zelfstandiger te wonen. De Es ligt op loopafstand van een bushalte waardoor je makkelijk gebruik kan maken van de busverbindingen en het centrum van Assen heeft alle nodige voorzieningen.

 

Vanuit De Es werken begeleiders die tussen 08:00 en 20:00 uur af en aan aanwezig zijn. Op deze wijze wordt er enige mate van zelfstandigheid verwacht, echter hebben de cliënten meerdere malen per dag de mogelijkheid om een hulpvraag te stellen bij de begeleiding. Indien er geen begeleiding aanwezig is kun je altijd contact opnemen met de bereikbaarheidsdienst. 

Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen slaapkamer en de woonkamer, keuken, badkamer en toiletten worden gedeeld. Iedere avond wordt er gezamenlijk gegeten. Het huis wordt door de cliënten netjes en schoon gehouden.  

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249