Kwaliteit en keurmerken

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk. HKZ staat voor ‘Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector’: duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. Dit keurmerk laat zien dat Zorggroep Perspectief kwaliteit belangrijk vindt en hier serieus werk van maakt. 

Ook toont het aan dat de zaken intern goed op orde zijn, dat de cliënt centraal staat en dat er steeds gewerkt wordt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Om het keurmerk te behouden wordt Zorggroep Perspectief jaarlijks gecontroleerd door een externe, onafhankelijke organisatie. 

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249