Dagbesteding

Bij Zorggroep Perspectief vinden we het belangrijk dat iedereen een passende en zinvolle daginvulling heeft. Voor mensen die (nog) niet toe zijn aan reguliere arbeid of vrijwilligerswerk, bieden wij interne dagbesteding. Dit is in de vorm van een klussendienst, waarbij klussen in en rondom de gebouwen van Zorggroep Perspectief worden uitgevoerd. De werkzaamheden wisselen: van werken in de tuin tot kleine klussen in huis. Dit gebeurt altijd in het bijzijn van een begeleider.

Voor het deelnemen aan dagbesteding heb je een indicatie nodig. Op basis van deze indicatie stellen we vast hoe vaak je bij de dagbesteding terecht kan.


Wil je weten of jij een indicatie kan krijgen of wil je hulp bij het aanvragen van een dagbestedingsindicatie, neem gerust contact met ons op. Let op: je kan ook bij ons dagbesteding volgen als je niet bij Zorggroep Perspectief in zorg bent.

 

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249