Dagbesteding

Bij Zorggroep Perspectief vinden we het belangrijk dat iedereen een passende en zinvolle daginvulling heeft. Voor mensen die (nog) niet toe zijn aan reguliere arbeid of vrijwilligerswerk, bieden wij interne dagbesteding. Dit is in de vorm van een klussendienst, waarbij klussen in en rondom de gebouwen van Zorggroep Perspectief worden uitgevoerd. De werkzaamheden wisselen: van werken in de tuin tot kleine klussen in huis. Dit gebeurt altijd in het bijzijn van een dagbestedingsbegeleider.

Sinds 1 januari 2020 wordt er vanuit Zorggroep Perspectief ook dagbesteding aangeboden bij de Vliegvisvijver in Assen. De daginvulling daar is heel afwisselend. Er kunnen klussen en onderhoud in en om het gebouw worden gedaan. Ook worden de visvijver en de natuuromgeving onderhouden. In het visseizoen kan je er vissen en in de zomer zwemmen. Het is een mooie, natuurrijke omgeving waar ook gewandeld kan worden. Foto’s van de Vliegvisvijver zie je onderaan deze pagina. Daarnaast is er ook ruimte voor eigen projecten, zoals sporten (er is een mountainbikeparcours in de buurt) en het opzetten van een moestuin. In het gebouw van de vliegvisvijver kunnen spellen worden gespeeld, kan koffie worden gedronken en kan je tot rust komen. Leden van de Vliegvisvijver kunnen er eten en drinken halen, wat verzorgd wordt door de dagbesteding.

Voor het deelnemen aan dagbesteding heb je een indicatie nodig. Op basis van deze indicatie stellen we vast hoe vaak je bij de dagbesteding terecht kan. Wil je weten of jij een indicatie kan krijgen of wil je hulp bij het aanvragen van een dagbestedingsindicatie, neem gerust contact met ons op.

Zorggroep Perspectief Dagbesteding Vliegvisvijver  Dagbesteding Zorggroep Perspectief    

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk. Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.

Bezoekadres:
Oosterbroek 1
9761 TG Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249

Postadres:
Postbus 203
9760 AA Eelde