Hoog Hullen – Eelde

Hoog Hullen is gelegen op een landgoed in Eelde. De locatie ligt midden in een natuurgebied en is daarmee een perfecte woonplek voor cliënten die in een prikkelarme omgeving willen wonen. Hoog Hullen ligt op loopafstand van een bushalte waardoor je makkelijk gebruik kan maken van de busverbinding. Het centrum van Eelde heeft alle nodige voorzieningen.

 

In Hoog Hullen is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. In totaal is er ruimte voor voor 18 cliënten, waarvan 2 crisisplekken. Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen slaapkamer en de woonkamer, keuken, badkamers en toiletten worden gedeeld. Iedere avond wordt er gezamenlijk gegeten. Het huis wordt door de cliënten en de begeleiding netjes en schoon gehouden. 

Je kunt bij ons komen wonen als je een WMO-indicatie hebt voor beschermd wonen. Mocht je nog vragen hebben of wil je een rondleiding, neem dan contact met ons op.

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249