Thuisbasis Veteranen – Eelde

Thuisbasis Veteranen levert beschermd wonen voor militaire veteranen (en andere geüniformeerden) die door hun opgelopen problematiek niet meer zelfstandig kunnen functioneren. De Thuisbasis Veteranen is een huis voor veteranen die behoefte hebben aan een rustige en stabiele omgeving. Thuisbasis Veteranen is gevestigd op een landgoed in Eelde en is verdeeld over 3 gebouwen. De locatie ligt midden in een natuurgebied en is daarmee een perfecte woonplek voor veteranen die in een prikkelarme omgeving willen wonen. De Thuisbasis Veteranen ligt op loopafstand van een bushalte waardoor je makkelijk gebruik kan maken van de busverbinding. Het centrum van Eelde heeft alle nodige voorzieningen. Bij de Thuisbasis Veteranen is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

In totaal is er ruimte voor 22 veteranen. Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen slaapkamer en de woonkamer, eetzaal, keuken, badkamers en toiletten worden gedeeld. Ook is er een sportzaal aanwezig en op het terrein rondom de Thuisbasis Veteranen is een plantenkas, moestuin, imkerij en een plek voor huisdieren. 

Iedere middag wordt er gezamenlijk gegeten. Het huis en het terrein worden door de cliënten en de begeleiding netjes en schoon gehouden.

Thuisbasis Veteranen beschikt over 2 volledig ingerichte ’time-out’ kamers waar je even tot rust kan komen en dingen voor jezelf op een rijtje kan zetten. Je kunt gebruik maken van een time-out plaats op basis van logies (overnachting) voor maximaal 5 nachten. Als blijkt dat je meer zorg of begeleiding nodig hebt, dan kan je vanuit de time-out plaats eventueel aangemeld worden bij het Veteranenloket voor beschermd wonen of ambulante begeleiding. Hier kunnen wij je bij helpen.

 

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249