Zorgverlening

Beschermd wonen

Wanneer het (tijdelijk) niet lukt om zelfstandig te wonen, kan je bij ons terecht. Zorggroep Perspectief biedt beschermd wonen aan (jong)volwassenen in Eelde en Assen. Onze locatie in Assen staat in een woonwijk. De locaties in Eelde staan in een rustige, natuurrijke omgeving.

24-uurs zorg

Bij Zorggroep Perspectief wordt in Eelde 24-uurs zorg geboden. In het rustig gelegen monumentale pand ‘Hoog Hullen’ is dag en nacht begeleiding aanwezig. Daarnaast wordt er 24-uurs nabijheid geboden aan de naastgelegen woongroep ‘Het Vizier’.

AMBULANTE ZORG

Ondersteuning bij jou thuis: ook dat is mogelijk bij Zorggroep Perspectief. Onze ambulante begeleiders bekijken samen met jou wat je zelf kan doen en waar je hulp bij nodig hebt. Zoals bij je administratie, contacten met anderen of structuur. Zo krijg jij weer grip op je leven.

DAGBESTEDING

Een zinvolle daginvulling is voor iedereen belangrijk. Bij Zorggroep Perspectief bieden we meerdere dagbestedingsmogelijkheden. We hebben een klusteam dat zorgt voor het onderhoud in en om onze panden. Daarnaast kan je dagbesteding volgen bij de Vliegvisvijver in Assen.