Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

De cliëntvertrouwenspersoon is in eerste instantie een luisterend oor. Cliënten kunnen er terecht met hun verhaal. De cliëntvertrouwenspersoon luistert. Daarna bespreekt hij of er vervolgstappen nodig zijn en welke mogelijkheden de cliënt daarvoor heeft.

Voor de cliënten van Zorggroep Perspectief hebben we 2 vertrouwenspersonen;

  • Marijke Dekker, locatiecoördinator Thuisbasis Veteranen
    (mdekker@zorggroepperspectief.nl / 06 34 28 70 85)
  • Richard Meijering, locatiecoördinator de Es
    (rmeijering@zorggroepperspectief.nl / 06 52 82 89 80)

Zorggroep Perspectief heeft ervoor gekozen om 2 cliëntvertrouwenspersonen aan te stellen.  Op deze manier kan de cliënt zelf bepalen welke vertrouwenspersoon hij/zij wil benaderen.

Mocht je als cliënt ergens mee zitten of wil je je verhaal kwijt aan iemand anders dan je vaste begeleider? Neem dan contact op met Marijke of Richard. Dit kan per mail of telefonisch.

 

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249