Veteranenzorg

Thuisbasis Veteranen is een onderdeel van Zorggroep Perspectief. Thuisbasis Veteranen biedt begeleiding aan veteranen in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen (in Eelde, Drenthe) en dagbesteding. Ook zijn er mogelijkheden voor een soort crisisopvang, genaamd ’time-out’. De time-out is erop gericht om je weer rust te laten ervaren en op adem te komen. Thuisbasis Veteranen beschikt over 2 volledig ingerichte kamers waar je even tot rust kan komen en dingen voor jezelf op een rijtje kan zetten. Je kunt gebruik maken van een time-out plaats op basis van logies (overnachting) voor maximaal 5 nachten. Als blijkt dat je meer zorg of begeleiding nodig hebt, dan kan je vanuit de time-out plaats eventueel aangemeld worden bij het Veteranenloket. Hier kunnen wij je bij helpen.

Voor meer informatie over wonen, ambulante begeleiding, dagbesteding en de time-out plaatsen, verwijzen wij je door naar de website van Thuisbasis Veteranen

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249