Actuele informatie omtrent het Coronavirus

Coronavirus – Maatregelen bij Zorggroep Perspectief

De Rijksoverheid actualiseert regelmatig de te nemen maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. Op dit moment wordt aangeraden:

  • Blijf thuis bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts;
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen;
  • Vermijd drukte, als je ziet dat 1,5 meter afstand houden lastig wordt, ga dan weg.
  • Probeer het gebruik van het openbaar vervoer zo veel mogelijk te beperken. En reis liever niet in de spits.
  • Werk zoveel mogelijk thuis, of spreid werktijden;
  • Beperk bezoek aan/van kwetsbare personen.

Wij nemen hierin uiteraard onze verantwoordelijkheid. Naar u, uw omgeving, de cliënten, hun omgeving en naar onze medewerkers. De strenge maatregelen van de afgelopen periode zijn per 1 juli versoepeld. Dat brengt met zich mee dat wij onze werkzaamheden voor het grootste deel weer kunnen uitvoeren zoals we gewend zijn. Daarbij nemen wij bovenstaande maatregelen in acht en houden we ons aan de hygiënemaatregelen, zoals aanbevolen door het RIVM.

Medewerkers van kantoor werken zoveel mogelijk thuis. We vragen daarom uw begrip voor een mogelijk verminderde telefonische bereikbaarheid. Dit kan betekenen dat een collega wellicht niet direct bereikbaar is maar dat u teruggebeld zult worden. De meest efficiënte weg is dat u via e-mail contact met ons opneemt via info@zorggroepperspectief.nl.

Update: 01-07-2020

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249