24-uurs zorg

Zorggroep Perspectief biedt 24-uurs zorg. Op de locatie Hoog Hullen is dag en nacht begeleiding aanwezig. Met persoonlijke aandacht en veel zorg bieden we een zo zelfstandig mogelijk leven. Ook hebben wij locaties met 24-uurs zorg op afroep. De bewoners van deze locaties hebben een beschermd wonen indicatie vanuit de WMO.

Op Hoog Hullen zijn er ook mogelijkheden voor crisisopvang. Zorggroep Perspectief heeft verschillende woningen zodat, voor iedereen een passende woonomgeving gevonden kan worden. Als je op weg bent naar zelfredzaamheid, kan je binnen onze vertrouwde zorgorganisatie verhuizen naar een locatie waar minder begeleiding aanwezig is. Ook kan je in je eigen huis ambulante hulp krijgen. 


Zorggroep Perspectief zoekt altijd de samenwerking op. We willen aansluiten bij jouw doelen en wensen, en ondersteunen je waarbij jij dat nodig hebt. In een begeleidingsplan dat we samen opstellen, staat beschreven wat we gaan doen en hóe we dat gaan doen.

Wij staan voor goede zorg, samenwerken en kijken naar ‘de mens’: wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek; 0592-300249 of 06-52828976.

Zorggroep Perspectief beschikt over het HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Hiermee laten we zien dat de cliënt centraal staat, dat we kwaliteit belangrijk vinden en dat we blijven werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.  

Bezoekadres
Oosterbroek 1, 9761 TG Eelde
Postadres
Postbus 203, 9760 AA Eelde
E: info@zorggroepperspectief.nl
T: 0592 300 249